⭐ Daca esti dornic sa-ti imbunatatesti abilitatile de scriere a proiectelor te asteptam alaturi de noi! Suntem incantati sa anuntam Programul nostru de Mentorat dezvoltat in cadrul proiectului RURAL, adaptat pentru a ajuta persoanele ca tine sa stapaneasca arta dezvoltarii proiectelor in context Erasmus+. Proiectul este co-finantat de Uniunea Europeana.

Despre Program: Programul nostru de mentorat este conceput pentru a oferi indrumare si suport personalizat persoanelor interesate sa-si dezvolte abilitatile esentiale de dezvoltare a proiectelelor.

Ce vei invata:

✔️Desfasurarea unei analize de nevoie la nivelul comunitatii din care faci parte

✔️Analiza si interpretarea datelor: Cum sa colectezi, sa analizezi si sa interpretezi datele in mod eficient si sa utilizezi rezultatele pentru a sustine argumentele proiectului tau.

✔️Elaborarea propunerilor de proiect captivante

✔️Colaborarea si lucrul in echipa: Cum sa colaborezi eficient cu colegii si sa te implici intr-un mediu de lucru in echipa pentru a obtine rezultate de succes in proiectele comune.

✔️Exerctiu practic: dezvoltarea unei propuneri de proiect

Format: Sesiuni interactive online (8 sesiuni) adaptate pentru a corespunde nevoilor si preferintelor de invatare.

Cerinte: Desi nu este necesara o experienta anterioara, entuziasmul puternic pentru invatare si angajamentul pentru participare activa sunt esentiale.

Cum sa aplici: Completeaza formularul de mai jos pentru a te numara printre cele 10 persoane selectate sa participe la sesiunile de mentora

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScPXiHKIfhAFo4c0ogGMgPFaksyKcKd-PrBXyVfd_9n9fRMRQ/viewform

Alătură-te Programului Nostru de Mentorat! 

Lasă un răspuns