Asociatia Scout Society vine cu o noua provocare. Isi mareste echipa si vrea ca tu sa faci parte din ea!
Avem nevoie de 4 voluntari dornici sa lucreze intr-un mediu multicultural, motivati sa se alature unei echipe dinamice si impreuna sa dea viata celor mai inovative proiecte
In cadrul organizatiei noastre vei avea oportunitatea sa calatoresti, sa iti dezvolti cunostintele de limbi straine, sa aprofundezi notiuni din domeniul managementului de proiect, dar si sa iti exersezi abilitatile de leadership in cadrul unei echipe. De asemenea, poti sa iti pui propriile idei in practica Suntem deschisi sa sustinem propunerile fiecarui membru al echipei noastre si impreuna sa le transformam in realitate.
Poti sa petreci alaturi de noi 3 luni in cadrul stagiului, insa daca esti incantat/a, colaborarea poate continua. Vei primi si un contract de voluntariat care sa ateste implicarea ta in cadrul asociatiei.

Daca esti curios/a sa vezi ce se intampla zi de zi in cadrul Asociatiei Scout Society, te asteptam in echipa noastra. Tot ce trebuie sa faci este la accesezi acest link https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfSCTyGmxNZXCLrrh…/viewform si sa raspunzi la cateva intrebari. Dureaza doar cateva minute. Raspunsul la intrebari trebuie sa ajunga la noi pana pe 20 iulie 2017.

Apel recrutare voluntari
Tagged on:             

Leave a Reply