Proiectul „Benefits of migration” a apărut în contextul globalizării, ca urmare a creșterii migrației în interiorul Europei și din afara ei iar o dată cu această creștere, au apărut și atitudini negative la adresa migrației. Pentru a combate această atitudine negativă, tinerii din cele 4 țări au conceput acest proiect.

Scopul acestuia este de a promova o atitudine pozitivă față de imigranți în comunitățile locale prin informarea cu privire la beneficiile procesului de migrare. Principalele obiective sunt: de a informa prin intermediul metodelor non-formale, cei 40 de tineri din cele 4 țări cu privire la variația economiei în contextul migrării dar și conștientizarea beneficiilor migrației asupra societății și dezvoltarea de abilități și competențe europene pentru dezvoltarea personală.

În cadrul activităților organizate va fi încurajată incluziunea socială a tinerilor cu risc de marginalizare și va fi promova o participare activă a tinerilor în viața democratică și civică din Uniunea Europeană.

 

📬 Youth exchange  ” Benefits of Migration ” in Romania.

Date📅:10-19 Mai 2019

Location : Novaci, Romania

Participating countries: 🇹🇩Romania, 🇪🇦Spain, 🇬🇷Greece, 🇵🇱Poland

🍽 Food and 🏡accommodation are provided by the ⚜️ Scout Society in Novaci

Age and 👫participants:
-9 participants 16 – 20 years old & 1 LEADER

Activities in the program:
🎮 Team games
🐾 Hike
🌇 Visit Targu Jiu
🎭Debates
🤸‍Energizers
🧗‍♂️ Climbing and repelling
💃International evenings

Daca esti interesat aplica aici  pana pe 15.04.2019.

 

Apel selectie proiect “Benefits of Migration”

Leave a Reply