Felicitari tuturor celor 30 de participanti care au luat parte la cursul de formare „Break the circle„! Participanti au venit din diferite tari, precum Croatia, Italia, Spania, Portugalia, Cipru, Slovenia, Turcia, Romania, Letonia si Franta.

Pe parcursul celor 7 zile ale cursului de formare, participanti au avut parte de o experienta interculturala intensa si folositoare. Cursul a folosit metode active bazate pe invatarea experimentala in combinatie cu teoria practica. Participanti au lucrat in grupuri mixte, s-au implicat in jocuri de rol si au facut schimb de experienta pentru a lucra la planuri concrete de proiecte viitoare.

Scopul proiectului a fost acela de a imputernici lucratorii de tineret cu un set de competente de cetatenie digitala pentru a intelege problema violentei electronice si a transmite aceste cunostinte tinerilor din comunitatile lor. Printre obiectivele specifice ale proiectului s-au numarat cresterea gradului de constientizare a hartuirii cibernetice si a importantei competentei de cetatenie digitala, schimbul de experiente si realitati ale tarilor si organizatiilor participante la proiect, dezvoltarea cunostintelor, competentelor si abilitatilor necesare lucratorilor de tineret pentru a creste gradul de constientizare a hartuirii cibernetice si cresterea nivelului de cetatenie digitala a tinerilor, intelegerea modului de incurajare si sprijinire a tinerilor pentru a deveni cetateni digitali responsabili si cresterea calitatii activitatii de tineret in context local/national si european.

In concluzie, cursul de formare „Break the circle” a fost un proiect de succes care si-a atins obiectivele de a imputernici lucratorii de tineret cu competente de cetatenie digitala pentru a intelege problema violentei electronice si a transmite aceste cunostinte tinerilor din comunitatile lor. De asemenea, proiectul a crescut gradul de constientizare cu privire la hartuirea cibernetica si la importanta competentei de cetatenie digitala, a facut schimb de experiente si realitati ale tarilor si organizatiilor participante la proiect, a dezvoltat cunostintele, competentelor si abilitatilor lucratorilor de tineret si a crescut calitatea activitatii de tineret in context local/national si european.

Break the Circle

Lasă un răspuns