Toate lucrurile bune au si un sfarsit. Suntem tristi sa anuntam sfarsitul proiectului nostru „De la om la om”, care a avut ca scop sa le dea o voce celor care se confrunta cu bariere in comunitatea lor. Seria de podcasturi, care a constat in 12 episoade, a fost o calatorie de invatare, reflectie si sustinere. Speram ca si-a indeplinit scopul de a evidentia provocarile prin care trec persoanele cu oportunitati reduse.

Pe parcursul proiectului, am auzit de la persoane care se confruntau cu o varietate de provocari. Printre ele au fost persoane ca si-au impartasit experientele de viata traind cu autism, dependenta jocurilor de noroc, diabet si faptul ca fac parte dintr-un grup de minoritati. Povestile lor au fost nu numai inspirationale, ci au contribuit si la aducerea in lumina a dificultatilor cu care se confrunta zilnic persoanele cu dizabilitati, boli cronice si care provin din medii minoritare.

Podcastul a fost platforma prin care oamenii sa isi impartaseasca experientele si sa sensibilizeze publicul cu privire la dificultatile confruntate. Credem ca am reusit sa realizam acest lucru prin diferitele episoade pe care le-am lansat. Am abordat subiecte precum sanatatea mintala, accesibilitatea si incluziunea, care sunt esentiale pentru a crea o societate mai echitabila.

Dorim sa le multumim ascultatorilor, care au urmarit aceasta calatorie si ne-au impartasit feedback-ul si ideile lor. Proiectul are o pagina de Facebook si un website unde inca puteti asculta episoadele.

Desi proiectul s-a încheiat, speram ca discutiile pe care le-a starnit vor continua. Ii indemnam pe toti sa continue sa ii asculte pe cei ce se lovesc de obstacole in societate si sa faca tot ce pot pentru a contribui la crearea unei societati mai incluzive. Suntem recunoscatori pentru oportunitatile din acest proiect si speram că acesta a avut un impact pozitiv asupra vietilor celor care au participat si a celor care i-au ascultat.

Proiectul a fost cofinanțat prin intermediul programului Corpului european de solidaritate.

De la om la om

Lasă un răspuns