Proiectul „Digital Empowerment for Local Development” s-a încheiat și suntem foarte mulțumiți că am reușit prin acest curs de formare extraodinar, să ajungem la cât mai mulți tineri care dispun de mai puține oportunități. La acest proiect au participat lucrători de tineret din Spania, Cehia, Portugalia, România, Polonia, Grecia și Bulgaria.

Proiectul a urmărit să crească nivelul de conștientizare al lucrătorilor de tineret cu privire la importanța incluziunii în practicile digitale. Astfel, am urmărit să îi echipăm cu cunoștințe și instrumente necesare pentru a ne asigura că inițiativele și proiectele digitale sunt accesibile și incluzive pentru toți tinerii.

Principalele obiective ale proiectului au fost:

– Consolidarea capacităților de lucru cu tehnologiile

digitale pentru tineri

– Explorarea instrumentelor digitale inovatoare

– Promovarea practicilor digitale incluzive

– Promovarea colaborării și a creării de rețele între lucrătorii de tineret

Acest curs de formare extraordinar a reușit să doteze lucrătorii de tineret cu competențe digitale fundamentale, explorând în același timp potențialul de utilizare a tehnologiei digitale pentru inițiativele de dezvoltare locală.

În acest fel, acest proiect și-a îndeplinit obiectivul de a ajuta tinerii să-și depășească barierele și să își dezvolte cunoștințele în ceea ce privește utilizarea tehnologiei digitale și folosirea acestor instrumente pentru a crea schimbări pozitive în comunitățile lor.

Prin consolidarea competențelor digitale ale lucrătorilor de tineret, încurajăm practicile digitale incluzive și sporim capacitatea acestora de a sprijini și de a împuternici tinerii în era digitală.

Proiectul a fost cofinanțat de Uniunea Europeană.

Digital Empowerment for Local Development

Lasă un răspuns