Suntem incantati sa anuntam lansarea unei initiative captivante – Proiectul EcoTech Youth Ambassadors. Acest proiect are ca scop imputernicirea tinerilor de a deveni schimbarea in comunitatile lor, dezvoltand in acelasi timp competente digitale esentiale si promovand practicile ecologice.

Proiectul EcoTech Youth Ambassadors este ghidat de o viziune clara: sa le permita tinerilor sa contribuie la Obiectivele de tineret ale Uniunii Europene, dezvoltandu-si in acelasi timp competentele digitale. Imbinand educatia digitala cu o pasiune pentru mediu, ne propunem sa cultivam o generatie de lideri care pot naviga in lumea digitala cu o mentalitate eco-constienta.

Prin intermediul acestui proiect, participantii se vor implica intr-o serie de ateliere interactive si activitati practice, toate avand ca scop cultivarea unei intelegeri profunde a principiilor de sustenabilitate. De asemenea, vor avea ocazia sa participe la initiative semnificative de implicare in comunitate, raspandind mesajul de eco-responsabilitate.

Ambasadorii vor folosi tehnologiile digitale ca instrumente eficiente pentru a promova sustenabilitatea si pentru a-si influenta pozitiv comunitatile. Ei vor fi echipati cu cunostintele si abilitatile necesare pentru a valorifica platformele digitale pentru a creste gradul de constientizare, a genera discutii si a inspira actiuni in directia unor practici mai ecologice.

Credem ca putem aprinde o scanteie in randul tinerilor, facand legatura intre obiectivele UE pentru tineret, competentele digitale si practicile ecologice. Acestia nu numai ca vor dobandi cunostintele si competentele necesare pentru era digitala, dar vor dezvolta si o motivatie profunda de a fi pionieri in dezvoltarea sustenabila in cadrul comunitatilor lor.

Obiective:

Cresterea gradului de constientizare si de intelegere a obiectivelor UE pentru tineret in randul tinerilor.

Dezvoltarea competentelor si a competentelor digitale in randul participantilor pentru a valorifica tehnologia in scopul dezvoltarii durabile.

Promovarea practicilor ecologice, a responsabilitatii fata de mediu si a stilurilor de viata durabile.

Promovarea cetateniei active si a implicarii in comunitatile locale.

Incurajarea invatarii de la egal la egal, a colaborarii si a schimbului de cunostinte intre participanti.

Proiectul este co-finantat de Uniunea Europeana.

EcoTech Youth Ambassadors

Lasă un răspuns