Implicarea ta conteaza! In calitate de voluntar vei avea posibilitatea sa contribui la schimbarea in bine a societatii, a vietii multor oameni, dar si a vietii tale. Stim ca prin implicarea ta vei oferi daruri pretioase precum timp, eforturi sustinute, pasiune si devotament si de aceea dorim la randul nostru sa iti oferim un mediu de lucru prietenos, alaturi de o echipa dinamica, pregatita sa iti fie alaturi de fiecare data cand ai nevoie.

In cadrul organizatiei, implicarea ta se poate realiza in functie de abilitatile si competentele pe care le ai, precum si in functie de disponibilitatea de timp, astfel ca ne poti ajuta in realizarea activitatilor zilnice, poti participa la scrierea si implementarea unui proiect sau la elaborarea strategiei de dezvoltare a organizatiei pentru urmatorii ani. Cu siguranta, iti vei gasi locul potrivit in cadrul echipei noastre.

Pentru ca voluntariatul este si despre dezvoltarea ta personala si profesionala, iti vom facilita participarea la cursuri de formare, ateliere de lucru, webinare, trainguri, astfel incat sa te simti mereu pregatit sa faci fata provocarilor.

Daca vrei sa faci parte din echipa noastra te rugam sa ne contactezi.

We are open anytime!