Proiectul Green Democracy Initiative s-a incheiat si a fost un proiect plin de discutii dinamice, ateliere de lucru pline de entuziasm si experiente memorabile. Proiectul a adus laolalta minti tinere din Uniunea Europeana pentru a se angaja pentru o comunitate mai incluziva si mai ecologica.

Unele dintre cele mai importante subiecte din timpul atelierelor au fost:

Moda sustenabila. Tineri creatori si entuziasti au prezentat haine realizate din materiale sustenabile si reciclate, cum ar fi hartie, textile, coarde etc. Acest lucru i-a ajutat pe participanti sa isi dezvolte inovatia si responsabilitatea.

Realizarea unei harti a comunitatii proprii: Atelierul de realizare a hartilor comunitatii democratice a fost o experienta minunata pentru participanti de a intocmi in mod colaborativ o harta a locurilor din comunitatile lor.

Crearea de legaturi: Activitatile de lucru in echipa nu s-au rezumat doar la distractie si jocuri. Acestea au fost concepute pentru a elimina barierele, permitand participantilor din medii diverse sa se conecteze, sa colaboreze si sa creeze prietenii de durata. Prin activitati care au variat de la provocari de solutionare a problemelor la schimburi culturale, tinerii participanti au invatat despre unitatea in diversitate.

Proiectul a fost cofinantat de Uniunea Europeana.

Green Democracy Initiative

Lasă un răspuns