Redirecţionează 2% din impozitul pe venit pentru susţinerea activitatilor desfasurate de Asociatia Scout Society pentru tinerii din Romania.

Ne poti sprijini fără nici un cost. Conform codului fiscal orice contribuabil poate direcționa 2% din impozitul pe venit plătit statului, către o organizație non-guvernamentală. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație, ci este o parte a impozitului pe venit deja achitat.

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul si ulterior,sa il depui sau sa il trimiti prin posta la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu până la data de 15 martie 2020.

  • Daca in anul 2019 ai obtinut veniturii numai din salarii trebuie sa competezi formularul 230
  • Dacă ai obținut în anul 2019 (și) venituri din alte surse în afara salariului (drepturi de autor, cabinet individual, PFA, cedarea folosinței bunurilor etc.) trebuie să completezi formularul 200

Trebuie completată rubrica datele de identificare (pct. I) și semnătura contribuabilului. Restul rubricilor nu sunt obligatorii pentru formulare tipizate de mai sus care au incluse deja datele organizației.

Dacă agenda ta este foarte încărcată,  si nu iti permite depunerea sau trimiterea formularului, trimite-ne un email la adresa contact@scoutsociety.ro și vom identifica împreună cea mai bună soluție.

Denumire entitate nonprofit: Asociatia Scout Society
Cod de identificare fiscală: 28369785
Cont bancar (IBAN):RO40RNCB0149121492520001

Iti multumim pentru ca esti alaturi de noi!