Move On” a fost un training course in Coma-Ruga unde tineri artisti au folosit teatrul ca instrument de invatare. Coordonatorul proiectului a fost Globers. Proiectul a fost cofinantat de Uniunea Europeana.

Obiectivul principal al proiectului Move On a fost centrat pe imbunatatirea calitatii muncii in domeniul tineretului si al teatrului pentru angajabilitatea artistilor din teatru si a tinerilor, promovand o mai buna invatare a competentelor aplicabile la locul de munca prin instrumente creative si artistice. Formarea s-a desfasurat prin metode de educatie non-formala care au facilitat dezvoltarea si dobandirea de noi abilitati, competente si atitudini.

Unele dintre activitatile desfasurate in cadrul proiectului au fost de ice breaking, de cunoasterea, practicare tehnicilor teatrale, jocul The Blind Director, reflectii, metode interactive provenite din teatrul fizic, cooperarea, team building si MDMA (My Dynamic My Activity) in timpul careia participantii au condus sesiunile, au facut schimb de experienta si au reflectat asupra noilor lor cunostinte.

Tarile partenere au fost Grecia, Portugalia, Polonia, Lituania, Ungaria, Romania, Belgia, Slovacia, Italia, Regatul Unit, Bulgaria si Spania.

Move On

Leave a Reply