“Out of nothing” este despre orele petrecute zilnic pe internet, in fata calculatorului; despre cum poti sa interactionezi, sa comunici, sa lucrezi in echipa, dar nu in ultimul rand cum sa creezi prietenii. In perioada 12-21 iulie, in cadrul proiectului “Out of nothing” din Polonia, Wroclaw, tinerii au desfasurat diverse activitati: hiking, activitati in oraș, jocuri de echipa, dansuri-bachata, hip-hop, jocuri la un centru pentru copii, plimbari cu caiacul.

In cadrul proiectului tinerii au interactionat cu alti tineri din Italia, Portugalia, Lituania si Polonia, au schimbat opinii, au aflat informatiii noi despre cultura lor si au legat prietenii. Joculetele au contribuit la interactiunea dintre participanti si la dezvoltarea spiritului de echipa.

Participantii au inteles care sunt efectele negative ale timpului petrecut pasiv in fata calculatorului, a tabletei sau a telefonului si cat de importanta este gestionarea corecta a acestuia, dar si dezvoltarea unei gandiri creative care poate diversifica viata tinerilor. Acest lucru poate cotribui la favorizarea pasiunilor si intereselor, la dezvoltarea personala si atingerea unor provocari pentru fiecare tanar in parte. De asemenea, tinerii au constientizat si pericolele care exista in mediul online si au inteles care ar fi metodele de reducere si combatere a acestora.

Aici puteti gasi brosura creata in timpul proiectului

Out of nothing

Lasă un răspuns