Cele mai multe activitati le petrecem indoor: sala de curs, locul de munca, masina, apartamentul in care locuim. Astfel dupa o perioada mai lunga de timp se simte nevoia de a iesi in natura, de a te elibera de rutina zilnica si a petrece timp cu tine sau cu ceilalti intr-un mediu proaspat, natural. In proiectele implementate pana acum am putut observa cum se schimba starea afectiva a grupului intr-una mai pozitiva si mai intensa care influenteaza rezultatele finale.
Cercetarile si experienta de zi cu zi arata acelasi lucru : starea afectiva influenteaza performanta in organizatii. Prin petrecerea timpului in natura oamenii devin mai linistiti, mai calmi si astfel evitam conflictele, emotiile negative ca furia, iar abilitatile cognitive precum atentia, memoria, gandirea sunt reimprospatate si functioneaza la un nivel optim dupa o perioada petrecuta intr-un mediu natural.
De aceea dorim sa realizam cursuri de outdoor education in care tinerii, ong-urile, companiile pot petrece timp in natura pentru a-si incarca bateriile, a-si limpezi mintea si a se intoarce cu o stare optima pentru realizarea proiectelor lor.
Pentru a promova aceste valori si a creea aceste cursuri avem nevoie de tine. Directioneaza cei 20% din impozitul pe profit/ venit datorat statului catre Scout Society, iar noi iti vom oferi un discount consistent pentru tine si compania ta la urmatorul curs de outdoor education.