Proiectul “P.A.N.D.E.M.I.C.” a avut loc in Slovacia. Acesta si-a propus sa imbunatateasca cunostintele, abilitatile si competentele participantilor privind gestionarea stresului pentru a face fata provocarilor actuale legate de pandemie. Proiectul a fost cofinantat de Uniunea Europeana.

Coordonatorul proiectului a fost Tatra Youth Group. Tarile partenere ale proiectului au fost Austria, Turcia, Estonia, Croatia, Spania, Romania.

Prin acest proiect, participanti au invatat diverse tehnici de constientizare si bunastare prin educatie non-formala si au invatat bune practici pentru a le folosi in comunitatile locale.

Participantii la proiectul “P.A.N.D.E.M.I.C.” au discutat despre unul dintre cele 11 Obiective Europene pentru Tineret, mai precis obiectivul 5 “Sanatate mintala si bunastare”. Prin acest obiectiv vrem sa ajutam la asigurarea unei bunastari mintale si eliminarea stigmatizarii problemelor de sanatate mintala, dar si promovarea incluziunii sociale a tuturor tinerilor.

In urma discutiilor, atelierelor tematice si cu  ajutorul media si al tehnologie, au fost create urmatoarele rezultate pentru a obtine un impact mai larg cu obiectivele proiectului nostru:

https://www.instagram.com/p/Cdi8_Wzg93s/

https://www.instagram.com/p/Cdi78NFAHpe/

https://www.instagram.com/p/Cdi7Th0g5eS/

https://www.instagram.com/p/Cdizu_bABXh/

https://www.youtube.com/watch?v=fbvhpWdmicg

https://www.youtube.com/shorts/X85Zw6W07CA

https://www.youtube.com/channel/UCEgx5CfqoXlL2PBBhG60Eig

https://fb.watch/d0OWHkDZi8/

https://fb.watch/d0OX3oBML6/

Aici puteti sa gasiti brosura dezvoltata in cadrul proiectului:

P.A.N.D.E.M.I.C.P.A.N.D.E.M.I.C.

Leave a Reply