Inca de la inceput, membrii Asociatiei Scout Society au initiat parteneriate si colaborari de lunga durata cu diferiti actori atat din mediul local cat si din mediul international, intrucat au fost constienti de importanta unor parteneri stabili, de incredere in implementarea activitatilor.

Prin intermediul parteneriatelor cu institutiile de invatamant din orasul Tg-Jiu s-a facilitat accesul tinerilor la programele implementate de asociatie, astfel ca pana in prezent un numar semnificativ de elevi au fost implicati in activitatile si proiectele desfasurate atat in tara, cat si in strainatate de catre Scout Society.

La nivel international, prin intermediul proiectelor derulate, Scout Society a pus bazele unor parteneriate de lunga durata cu organizatii din Croatia, Slovenia, Cehia, Ungaria etc, alaturi de care deruleaza in mod constant activitati.

Asociatia colaboreaza in permanenta cu alte organizatii din comunitatea locala, incercand sa dezvolte activitati la care sa aiba acces un numar cat mai mare de tineri.

Pana in prezent colaborarea cu mass-media locala s-a desfasurat in conditii foarte optime, astfel ca reprezentanti ai ziarelor, televiziunilor si posturilor de radio au fost prezenti la fiecare activitate desfasurata de organizatie.

Parteneri internationali
Odred Isvidaca Pomoraca Posejdon Croatia
Eufemia Italia
CSOD Slovenia
Lubla Cehia
ARTE.M cultural association Portugalia
Eryteeia Spania
Fthia in action Grecia
Sztukater Polonia
Innovaform Ungaria

Veiklus Zmogus Lituania
Collippo Portugalia
 

Ayuntamiento de Maracena Spania
Associacao dos Escoteiros de Portugal Portugalia
CWEME Polonia
Intercambia Spania
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parteneri locali
Cercetasii Romaniei – Ecaterina Teodoroiu Targu Jiu
White Wolf Club
Primaria Targu Jiu
Centrul de Informare Turistica, Targu Jiu
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret