“ReCREATE” Intalnire Transnationala | Parteneriat pentru creativitate (Erasmus + KA2)

Intalnirea a avut loc!

Ne face placere sa anuntam ca, in ciuda pandemiei, luand toate masurile de siguranta, am putut sa ne intalnim personal pe data de 22/07/2021 la Roma, Italia, gazduiti cu amabilitate de organizatia noastra partenera Progeu.

In timpul intalnirii noastre, am organizat si am decis urmatorii pasi pentru proiectul „ReCREATE”.

Ce urmeaza:

Oct 2021 – Feb 2022: STUDIU DE CERCETARE PE TARI: In prezent lucram la o cercetare despre starea dezinformarii fenomenului migrational in randul populației tinere din fiecare tara partenera.

Cum poti fi implicat in aceasta cercetare? Am creat un sondaj pe care il puteti completa. Vom impartasi linkul sondajului in urmatoarea perioada. Ramaneti aproape!

Planul pe mai departe:

Feb – Sep 2022: CURS DE E-LEARNING: Pe baza rezultatelor cercetarii mentionate mai sus, vom crea un curs gratuit de e-learning despre media si tehnologie cu scopul de a combate stirile false, care nu va include doar bazele de creare video, dar si metode utile de verificare pentru a asigura validitatii si credibilitatii surselor.

Iulie 2022: CURS DE CREARE VIDEO: In plus fata de cursul de invatare online, intentionam sa cream un curs pe termen scurt care va viza crearea unui videoclip pe tema „Noi povestiri despre migratie”. Implicand o serie de activitati de productie si proiectie video, tinerii vor conduce un proces de formare, de explorare si comunicare pe probleme comune.

Sunteti interesat de dezvoltarea continutului in contextul unui mediu multicultural? Ce zici de aplicarea abilitatilor tale de a face videoclipuri si de a-ti spune propria poveste care reflecta fenomenul migratiei? Atunci aceste cursuri sunt pentru tine! Vom impartasi mai multe informatii despre aceste cursuri anul viitor. Ramaneti aproape!

Acest proiect este cofinantat de Programul Erasmus + al Uniunii Europene.

ReCREATE

Lasă un răspuns