Vrem sa aducem educatia de calitate in Romania, sa construim un sistem care te ajuta sa te simti liber si sa decoperi placerea de a invata prin actiune, prin experimentare si nu prin obligatia ori constrangerea de a memora o serie de texte.
Vrem sa vedem tineri plini de viata, cu zambetul pe buze care isi dezvolta potentialul, vocatia, interesele, pasiunea pentru diferite domenii prin proiecte creative, originale, indraznete in contexte reale, practice din viata de zi cu zi.
Vrem sa vedem tineri care la interviul de angajare iti pot spune ce pot face pentru tine si care este valoare adaugata pe care o pot aduce in afacerea ta si nu doar cate scoli au terminat sau cate diplome sunt incluse in CV-ul lor.
Scout House este un hub pentru oamenii cu initiativa, creativitate, dorinta de a cunoaste si a face, in care te poti cunoaste pe tine insuti, iti poti dezvolta potentialul si chiar valorifica abilitatile.
Daca iti doresti sa vezi aceast hub in Romania si sa faci parte dintr-o familie internationala care crede in lucrul bine facut si educatia de calitate, noi te asteptam alaturi de noi. Pentru a dezvolta programe educationale pentru o viata mai buna in Romania redirectioneaza cei 20% din impozitul pe venit catre acest proiect.
Primul Scout House va fi construit in judetul Gorj. Vom achizitiona containere maritime pentru a face camere pentru 50-60 de persoane, vom construi un foisor si o sala de activitati in care vom desfasura proiecte internationale finantate de programul Erasmus+ si teambuilding-uri pentru companii. Antreprenorii care vor opta sa directioneze cei 20% din impozitul pe venit catre acest proiect vor obtine un discount consistent la serviciile de teambuilding. De aceea poti considera aceasta alegere ca o investitie de viitor pentru compania ta.