Cei mai multi antreprenori spun ca tinerii din ziua de astazi nu sunt bine pregatiti sau nu au experienta practica pe care sa o poata valoriza la locul de munca. Unele companii din Romania au inceput sa-si educe proprii angajati, altele recunosc ca primele 2-3 luni sunt folosite pentru a instrui angajatii in ceea ce au de facut.
Dorim sa creem un sistem educational care sa ofere experienta practica de invatare, in care procesul este centrat pe student si nu pe profesor, in care tinerii pot dezvolta abilitati specifice domeniului de care sunt interesati, in care potentialul este valorizat si dezvoltat.
Ne dorim ca tinerii care vor urma cursurile de mentorat din Academia Scout Society sa poata spune la un interviu de angajare ce pot face pentru tine si ce valoare adaugata pot aduce companiei tale si nu doar cate diplome sau cate scoli au urmat.
Un alt obiectiv al Academiei Scout Society este de a face parteneriate cu diverse companii din Romania pentru a oferi posibilitatea tinerilor de a-si gasi mai usor un loc de munca potrivit, iar companiilor posibilitatea de a gasi angajatii competenti pe care ii doresc.
Pentru a face acest lucru avem nevoie tine. Directioneaza cei 20% din impozitul pe profit/venit catre acest proiect si fii parte din miscarea care va duce profesionalismul din Romania la un nou nivel.