Cursul de formare „Take Action Now!” a avut loc la Braga, Portugalia.

Povestea Iuliei despre proiect:

Experienta mea in acest proiect a fost fara indoiala uimitoare. Nu descriu adesea experientele mele in proiecte, dar acesta a fost special.

Tema principala a proiectului a fost ODD-urile (Obiectivele de dezvoltare durabila). Acest subiect este foarte apropiat de inima mea, deoarece am incercat intotdeauna sa am un stil de viata mai sustenabil ai sa promovez sustenabilitatea printre prietenii si comunitatea mea.

Am invatat multe lucruri pe care nu le stiam despre ODD, educatie non-formala, gamification, planificarea unui atelier si cum sa lucrez cu oamenii.

De asemenea, am avut ocazia sa-mi revad vechii prieteni si sa-mi fac altii noi. Am fost un grup mic, dar asta a facut dinamica sa functioneze si mai bine. Toti eram atat de diferiti unul fata de celalalt, dar pana la urma ne-am conectat si am devenit prieteni buni. Nu voi uita niciodata nopțile nedormite, energizerele de dimineata sau atelierele sustinute de facilitatorii mei preferati.

Aceasta experienta mi-a reamintit de ce iubesc ceea ce fac si de ce nu voi renunta niciodata.

Am fost in atat de multe proiecte incat le uit pe unele, dar pe acesta nu o sa il uit niciodata. M-am indragostit de oras si de oameni.

Multumesc Synergia pentru acest proiect minunat.

Take Action Now!

Lasă un răspuns