Alaturati-va „clubului SPIRC” si ramaneti activi! Incepand cu 10 aprilie, alergati sau mergeti pe jos si adunati cat mai multa experienta si kilometri in cadrul proiectului Erasmus+ „Sport Possibilities in Restriction Periods”, folosind aplicatia STRAVA.

Cum sa va alaturati clubului SPIRC?

Trebuie sa descarcati aplicatia Strava si sa va creati un profil

Trebuie sa cautati clubul SPIRC

Atunci cand efectuati activitati fizice, trebuie sa activati aplicatia pe dispozitivul (telefon sau ceas)

Rezultatele se vor inregistra automat

Cand va puteti alatura clubului SPIRC?

Clubul este deschis incepand cu data de 10 aprilie

In aceasta perioada, distanta aleasa de participant trebuie sa fie alergata sau parcursa pe jos. Acumulati cat mai multi km in 25 de zile.

Cine poate participa la clubul SPIRC?

Pot participa locuitori de orice varsta si sex, indiferent de conditia fizica si de locatia lor.

Cum sa urmariti progresul altor participanti?

In aplicatia Strava, va fi posibil sa urmariti rezultatele celorlalti participanti, promovand astfel o competitie sanatoasa intre ei.

Ce trebuie sa respecte participantii?

Participantii se implica in activitati de buna voie, fiind constienti si intelegand posibilele riscuri asociate acestora.

Participantii isi asuma intreaga responsabilitate pentru sanatatea lor.

Organizatorii au dreptul de a utiliza fotografii si materiale video impartasite de participanti.

In cazul in care organizatorii au suspiciuni cu privire la datele prezentate de participant, pot fi solicitate dovezi suplimentare.

In cazul oricarei activitati nesportive sau frauduloase, al incalcarii regulilor grosolane, al comportamentului nepoliticos, participantul poate fi descalificat.

Partenerii proiectului: Futbolo mokykla club „Lituanica” (Lituania), Türkiye Okul Sporlari Federasyonu (Turcia), Scout Society (Romania), asociatia „BK-95” (Letonia).

Finantat de Uniunea Europeana. Punctele de vedere si opiniile exprimate apartin insa exclusiv autorului (autorilor) si nu reflecta in mod necesar cele ale Uniunii Europene sau ale Agentiei Executive pentru Educatie si Cultura (EACEA). Nici Uniunea Europeana si nici EACEA nu pot fi considerate responsabile pentru acestea.

Va invitam sa va alaturati clubului SPIRC

Lasă un răspuns