Cursul de formare Erasmus+ „Youth Coaching for Employability” a fost in mod oficial un mare succes! Am avut placerea de a lucra cu un grup divers de persoane din Europa, dornici sa invete si sa isi dezvolte abilitatile de coaching. Cursul a avut loc in frumosul oras Alicante, Spania, gazduit de Organizatia ACD la HOYA.

Pe parcursul cursului, participantii au invatat despre principiile si practicile de coaching, despre diferite tehnici, metode si au descoperit cum sa creeze un mediu de coaching bazat pe siguranta si de incredere.

Participantii au avut ocazia de a-si exersa abilitatile prin activitati interactive de grup, jocuri de rol si alte activitati practice.

Aceste activitati nu numai ca le-au permis participantilor sa isi puna in aplicare ceea ce au invatat, ci si sa se distreze si sa creeze legaturi cu restul grupului.

De asemenea, am fost incantati sa vedem ca participantii si-au propus sa isi atinga obiectivele personale si profesionale, ceea ce arata motivarea lor.

La finalul training-ului, participantii au plecat cu o intelegere mai profunda a coaching-ului si cu capacitatea de a-si aplica noile abilitati in viata personala si profesionala.

Dorim sa multumim tuturor participantilor care ni s-au alaturat in aceasta calatorie in Alicante, si care au facut din acest curs de formare un adevarat succes.

Asteptam deja cu nerabdare urmatoarea parte a proiectului, cu un alt curs de formare in Romania.

Youth Coaching for Employability

Lasă un răspuns